Serveis

Mas dels Vivencs

Serveis

L’entorn natural i històric de l’establiment, el confort de les instal·lacions així com l’esforç i dedicació dels seus professionals, permeten organitzar-hi banquets familiars, cerimònies civils, incentius, convencions o reunions d’empresa, sense oblidar el servei diari a la carta.

Restaurant a la carta

Disposem de servei de menú de dimarts a divendres als migdies i servei de carta de dimarts a diumenge i festius per dinar. Per sopar només obrim per grups de dimarts a dissabte, prèvia reserva.
Els dijous i dissabtes d’estiu podeu gaudir dels Sopars a la fresca, en un ambient relaxat vora la piscina.
Les nostres calçotades han esdevingut ja un clàssic dels caps de setmana d’hivern. Són l’ocasió perfecte per descobrir el Castell de Claramunt i passar una jornada cultural i gastronòmica a la comarca de l’Anoia.

Celebracions privades

L'entorn natural i històric de la nostra masia del segle XVII, el confort de les instal·lacions així com l'esforç i la dedicació dels seus professionals, permeten organitzar tot tipus de celebracions: batejos, comunions, casaments, aniversaris de noces, cerimònies civils, convencions o reunions d'empresa.
Quan parlem de grans celebracions, l’exclusivitat és total. No fem esdeveniments simultanis, oferint així una dedicació personalitzada.
Per a les celebracions més íntimes disposem de reservats que s’adapten a les diferents necessitats.

Caterings

Traslladem la nostra professionalitat i qualitat a celebracions en qualsevol entorn: bodes, esdeveniments d’empreses, aniversaris, festes familiars...

Convencions

La capacitat de les sales, així com les possibilitats tècniques de les quals disposen, permeten celebrar convencions i reunions d’empresa amb èxit garantit.

Mas dels Vivencs

Vols organitzar un esdeveniment especial?

Al Mas dels Vivencs pots celebrar qualsevol tipus d'esdeveniments. Casaments, aniversaris...

Contacte amb nosaltres